Teppo Pihlajamäki logo
Elämäni
Esittely 
Valokuvia 
Kirjoituksia 
Linkkejä 
Yhteystiedot 
Verkkosivuni
Nettitemppu 
Hauvapeli 
Iskulauseita 
Shakkikello 
Taidegalleria 
Haikueditori 
Etsi viisi virhettä 

Salon hot wings -paikat

Arvostelen tässä kaikki tuntemani Salon hot wings -ravintolat.

Arvosteluasteikkoni on 0-2 siipisulkaa. Rapeudesta ja kastikkeesta voi saada pisteen kustakin, ja lisäksi annan plussaa tai miinusta satunnaisista tekijöistä. Wingsien kuoren kuuluu olla silleen "rapea", tiedätte kyllä. Jos ne eivät ole rapeita, ne ovat lötköjä ja limaisia. Kastikkeen kuuluu olla "sitä hyvää". Kastikemerkkejä on useita hyviä, joten en nimeä niitä sen tarkemmin.

Hometown 2 / 2 siipisulkaa
rapeus: 1. Erittäin rapeita.
kastikkeet: 1.
Erittäin umamin makuisia wingsejä, olivat kenties paistettu hieman pitempään kuin muualla. Tarjoilutapa vaihtelee suuresti senkin mukaan kuka annoksen sattuu tekemään. Joskus annoksen mukana ei tule kosteuspyyhkeitä, joskus niitä tulee kolme. Joskus hotkastike tulee omassa kipossaan, joskus wingsien mukana. Tilatessani kymmenen wingsiä, olen saanut niitä kymmenen, yksitoista tai kaksitoista. En tosin valita ylimääräisistä. Dippivalikoimassa ei ollut aluksi aurajuustoa. Aurajuusto lienee suosituin hot wings kermaviilikastike ja omakin suosikkini. Pyysin lisäämään sen vaihtoehtoihin, ja nyt kun se on siellä, niin suoritus on täydellinen.

Cantina Antonio 1 / 2 siipisulkaa
rapeus: 0,5. Melkein mutta ei ihan.
kastikkeet: 0,5. Hot-kastike sitä hyvää, mutta sitä oli vain muutama pisara.
Antoniossa on myös hotimpia vaihtoehtoja oikein chilin tyyppi nimeltä mainiten. Niitä ovat aji cristal ja naga morich.

Meno 0,7 / 2 siipisulkaa
rapeus: 0,25. Ei rapeaa.
kastikkeet: 0,45.
Kastike tuli erillisessä kipossa. Menossa ei ole chilikastiketta ja dippikastiketta erikseen, vaan saa vain yhtä kastiketta eri vaihtoehdoista. Jos ottaa hot-kastikkeen, niin tulisuusvaihtoehtoja ei ole. Menosta saa lisäksi crispy wingsejä, jotka ovat eri tuote; ne ovat kalliimpia, mutta myös isompia.

Wanha Mestari 0 / 2 siipisulkaa
rapeus: 0. Ei rapeaa.
kastikkeet: 0. Hot-kastike ei sitä hyvää.

Jalapeños 0 / 2 siipisulkaa
rapeus: 0. Ei rapeaa.
kastikkeet: 0. Hot-kastike ei sitä hyvää.

Lounasravintola Affe on lopettanut. Siellä olisi ollut Salon toiseksi parhaat wingsit.

Menossa ja joillain kerroilla Hometownissa wingskastike tuli omassa kipossaan. Kenties näin kastiketta menee hukkaan vähemmän ja sormet pysyvät puhtaampina. Toisaalta kastike ei oikein ehdi imeytyä wingseihin, jos ei itse pidä huolta siitä. Katson siis, että tämä on makuasia, joka ei vaikuta pisteisiin, mutta joka tapauksessa kastiketta tulee olla riittävästi.

Parhaat wingsit Salossa ovat siis tällä hetkellä Hometownissa, Asemakatu 5.

Kertokaa jos tiedätte muita wingspaikkoja Salossa.

Jos haluatte todella hyviä wingsejä, menkää Tampereelle, joka on Suomen wingspääkaupunki. Suuri osa Suomen wingseistä tulee Tamperelaisen SiipiWeikkojen kautta. Muita tunnettuja paikkoja siellä ovat mm. Sticky Wingers, Captain Hook ja SpeakEasy. Turussa wingspaikkoja ei ole niin paljon kuin Tampereella, mutta hyviä Wingsejä saa ainakin Siipiravintola Turusta, Olavin krouvista, Rennosta, Naantalin Aurinkoisesta, Lone Starista ja Rockbarista.

Päivitetty 24.11.2014


YouTube-videoitani:

Pokerin peluuta
televisiossa.

Korttipakan
sekoittaminen
yhdellä kädellä.

Hamsterille
askartelemani lelu.