Teppo Pihlajamäki logo
Elämäni
Esittely 
Valokuvia 
Kirjoituksia 
Linkkejä 
Yhteystiedot 
Verkkosivuni
Nettitemppu 
Hauvapeli 
Iskulauseita 
Shakkikello 
Taidegalleria 
Haikueditori 
Etsi viisi virhettä 

Esittely

Teppo ihailee fraktaalikaalia.

Olen Teppo Pihlajamäki Salosta. Alun perin olen kotoisin Raumalta ja olen asunut myös Turussa ja Tampereella. Saloon ajauduin töiden perässä, kuten niin moni muukin. Työskenneltyäni seitsemäntoista vuotta Aspocompissa ja Nokialla vietin hieman aikaa vapaaherrana, mutta nyt olen taas ottanut uuden työtehtävän. Kerron siitä enemmän sitten, kun itse tiedän mitä se on.

Omalla ajallani edistän omia kirjoitus-, pokeri- ja ohjelmointiprojektejani. Nämä sivut tein pääasiassa 2000-luvun alussa, kun hankin media-assistentin ammattitutkinnon multimedian suuntautumisalalta. Nykyään oppimillani web-tekniikoilla voi tehdä jopa mobiiliohjelmia ja kävin äskettäin kaksikin erilaista pelintekijäkurssia. Rakentelenkin omia pikkuohjelmiani, joista kenties kuulette vielä.

Lisäksi käyn tanssilavoilla aina kun voin, ja olen aktiivinen sinkku- ja pelitapahtumissa, osallistujana ja järjestäjänä. Järjestöjen kautta tekemistä riittää kummasti.

Tämä sivusto jakaantuu kahteen osaan:
Elämäni Henkilökohtaiset sivuni, joiden tarkoitus on edistää maailman Teppo-tietoutta.
Verkkosivuni Tekemiäni pikkunäppäriä verkkosivuja.

Suurin osa sisällöstä on sekä suomeksi että englanniksi, mutta suomalaisia sukunimiä ja kryptogrammipeli löytyvät vain englanninkieliseltä puolelta.

Ja eikun surffailemaan, t.

Tepon nimikirjoitus

YouTube-videoitani:

Pokerin peluuta
televisiossa.

Korttipakan
sekoittaminen
yhdellä kädellä.

Hamsterille
askartelemani lelu.