Teppo Pihlajamäki logo
Elämäni
Esittely 
Valokuvia 
Kirjoituksia 
Linkkejä 
Yhteystiedot 
Verkkosivuni
Nettitemppu 
Hauvapeli 
Iskulauseita 
Shakkikello 
Taidegalleria 
Haikueditori 
Etsi viisi virhettä 

Esittely

Teppo ihailee fraktaalikaalia.

Olen Teppo Pihlajamäki Salosta. Alun perin olen kotoisin Raumalta ja olen asunut myös Turussa ja Tampereella. Saloon ajauduin töiden perässä, kuten niin moni muukin. Työskenneltyäni seitsemäntoista vuotta Aspocompissa ja Nokialla huomaan jääneeni vaille työtä nyt kun Nokia on lähestulkoon lopettanut Salon tehtaansa. Minulle voi koittaa tarjota töitä elektroniikkateollisuudesta tai muilta aloilta.

Mutta hei, nyt kun minulla on aikaa, käyn tanssilavoilla aina kun voin! Lisäksi olen aktiivinen sinkku- ja pelitapahtumissa, osallistujana ja järjestäjänä. Järjestöjen kautta tekemistä riittää kummasti.

Siinä sivussa harrastan hieman koodausta. Nämä sivut tein pääasiassa 2000-luvun alussa, kun hankin media-assistentin ammattitutkinnon multimedian suuntautumisalalta. Nykyään kyseisillä web-tekniikoilla voi tehdä jopa mobiiliohjelmia! Olen aina tehnyt apuohjelmia omaan käyttöön, ja näilläkin sivuilla on muutamia harjoitustyöksi tekemiäni vaatimattomia pelejä. Kävin äskettäin kaksikin erilaista pelintekijäkurssia ja rakentelen omia pikkuohjelmiani, joista kenties kuulette vielä.

Päätin juuri, että olen kybäri. Se tarkoittaa, että kuuntelen vain 2010-luvulla tehtyä musiikkia, pidän vain 2010-luvun vaatteita ja ajan vain 2010-luvulla tehdyillä autoilla. Diggaan tätä aikaa!

Tämä sivusto jakaantuu kahteen osaan:
Elämäni Henkilökohtaiset sivuni, joiden tarkoitus on edistää maailman Teppo-tietoutta.
Verkkosivuni Tekemiäni pikkunäppäriä verkkosivuja.

Suurin osa sisällöstä on sekä suomeksi että englanniksi, mutta suomalaisia sukunimiä ja kryptogrammipeli löytyvät vain englanninkieliseltä puolelta.

Ja eikun surffailemaan, t.

Tepon nimikirjoitus

YouTube-videoitani:

Pokerin peluuta
televisiossa.

Korttipakan
sekoittaminen
yhdellä kädellä.

Hamsterille
askartelemani lelu.