Teppo Pihlajamäki logo
Esittely 
Kirjoituksia 
Valokuvia 
Haikueditori 
Taidegalleria 
Hauvapeli 
Videoita 
Näyttelytila 
Linkkejä 
Yhteystiedot 

Taidegalleria

Tekoäly osoitteessa https://ai-art.tokyo/en/ tuotti nämä eri tyylejä edustavat maalaukset, kun sille syötettiin valokuvani.

Sarjakuvat ovat näköjään se tapa, jolla mielelläni kerron elämäni pienistä tapahtumista sosiaalisessa mediassa. Toistuvia aiheita näkyvät olevan tukka, kengät ja lautapelit.

Tukka

Kengät

Pelit

Muut tavarat ja asiat

Vanhoja tekeleitä

Nämä kaksi kuvaa olen tehnyt Pixels3D-ohjelmalla, joka on eräs Macintoshin 3D-mallintaja. Versio 3.6.4, jota käytän, on ilmainen! Kuvista saa klikkaamalla suuremman version.

Lumiukko yksin jääkentällä
Huivin hapsut sain kätevästi tehtyä läpinäkyvyyskartan avulla. Huomaa kuinka pää kiinnittyy vartaloon saumattomasti, tämä oli helppo toteuttaa käyttämälläni ohjelmalla. Lumen likaisuuden tein mustavalkoisella pilveä jäljittelevällä fraktaalilla.

Presidenttiehdokkaiden kuvat ilmapalloissa. Etualalla tikkapelin tikkoja.
Tämän kuvamanipulaation presidenttiehdokkaista tein nelosen Valvomo-ohjelmassa olleeseen kilpailuun. Minun ratkaisuni poikkesi muista, koska otin mukaan kaikki ehdokkaat. En myöskään manipuloinut valmiita kuvia, vaan tuotin 3D-ohjelmassa oman taustani, johon upotin ehdokkaiden kasvot.

Halusin kuvata kuinka ihmiset valitsevat ehdokkaansa muilla kuin järkisyillä.

Tietokoneen ruutu, kun mallinnusohjelma on päällä.
Pixels3D-mallinnusohjelma on käyttöliittymältään hieman tekninen. Asioita saadaan aikaan säätämällä numeroarvoja, ja lopputuloksen näkee vasta pitkän prosessin lopuksi. Toisaalta ohjelma on melko kyvykäs, sillä on mahdollista tuottaa monenlaisia efektejä ja hyvin aidon näköisiä kuvia. Viimeksi olen tehnyt kokeiluja ns. hollywoodilaisella kolmen pisteen valaistusjärjestelmällä.

Tällä saitilla on siellä täällä joitain pikkukuvia ja efektejä, jotka olen tehnyt 3D-mallinnuksella.

Ex librikseni.
Ex librikseni. Kuva esittää minua, taustalla on pleikkarin tanssimatto. Kuva on käsitelty Photoshopin stamp-filtterillä ja olen printannut näitä valmiille tarra-arkeille, joita saa kirjakaupoista.